Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل ازپایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی رئیس جمهور امروز در تماس تلفنی با حجت الاسلام مروی تولیت آستان مقدس حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا(ع)، با بیان اینکه دولت با اشراف و آگاهی از میزان شیفتگی مردم عزیز ایران به اهل بیت(ع) و علاقه آنان به زیارت بقاع متبرکه، اظهارداشت: متاسفانه با شیوع این بیماری، جان‌های تشنه محبان اهل بیت(ع)چه در آستانه تحویل سال نو و چه در اعیاد و مناسبت‌های مذهبی هفته‌های گذشته از زیارت عتبات متبرکه کشور محروم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور گفت: با شیوع بیماری کرونا و برای حفظ سلامتی مومنان و عاشقان اهل بیت(ع) که پیوسته نیز مورد تاکید ائمه اطهار(ع) بوده است، ناچار شدیم برای عمل به یک واجب مهم شرعی که همان حفظ سلامتی مومنان است ، از زیارت مورد تاکید مشاهد مشرفه بویژه حرم امام هشتم محروم شویم و در تمام این روزها، از همکاری و همراهی جناب عالی به عنوان  تولیت آستان مقدس حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا(ع) و سایر تولیت ها و از جمله آستانه مقدسه کریمه اهل بیت حضرت معصومه (س)، آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) و آستان مقدس حضرت احمد ابن موسی شاهچراغ (ع) برخورداریم بودیم که جای قدردانی دارد.

روحانی گفت: این همکاری و همراهی و مقاومت در برابر برخی تحریکات، نهایت کمک به ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا و جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری و حفظ سلامتی مردم بود.

رئیس جمهور با بیان اینکه آرزوی دولت این است که بتواند با مهار کرونا و کاهش خطر شیوع این بیماری خطرناک، دوباره مسیر زیارت را عشاق اهل‌بیت(ع) را هموار کند، اظهارداشت: از همان ابتدای ایجاد محدودیتها و پروتکل های بهداشتی، دولت در کنار تلاش برای بازگشایی مجدد فعالیت واحدهای صنفی و اقتصادی کم ریسک که نقش بسیار مهمی در معیشت  و زندگی مردم داشتند ، با رایزنی با روحانیت معزز حوزه علمیه قم در تلاش برای طراحی سیاست ها و برنامه هایی برای بازگشایی مجدد اماکن مذهبی بوده و هست.

روحانی با اشاره به مصوبه جلسه اخیر ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا درخصوص فعالیت اماکن مذهبی و عبادی در ایام ماه مبارک رمضان گفت: پس از مشورت با نهادهای مذهبی و متولیان امور بهداشتی کشور قرار شد تا ۱۵ اردیبهشت ماه با ارزیابی مجدد اقدامات انجام شده در روند اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند اجتماعی، دستکم در خصوص بازگشایی صحن های اماکن مذهبی با رعایت طرح فاصله گذاری هوشمند اجتماعی، اقدام شود.

رئیس جمهور افزود: با همکاری تولیت آستان مقدس حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا(ع) و همچنین دیگر تولیت های آستان های مقدس امیدوارم بتوانیم تمهیداتی را با رعایت پروتکل های بهداشتی طراحی کنیم تا پس از ۱۵ اریبهشت ماه در صورت تشخیص مسئولان بهداشتی و سلامت کشور، صحن‌های اماکن متبرکه بازگشایی شوند.

 روحانی در ادامه گفت‌وگو با حجت‌الاسلام مروی گفت: مراجع عظام، روحانیون و متولیان همه بقاع متبرکه بویژه جنابعالی برای همراهی کامل با سیاست‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا تشکر و قدردانی می‌کنم و امیدوارم با مهار این ویروس درب‌های حرم‌های مقدس کشور روی مردم عزیز که عاشقانه اهل بیت عصمت و طهارت را دوست دارند، باز شود.

در این گفت‌وگو تولیت آستان مقدس رضوی با قدردانی از تلاش‌های رئیس جمهور، دولت و اعضاء ستاد ملی مبارزه با کرونا که بی‌وقفه از ابتدای شیوع این بیماری در تلاش و خدمت کرده‌اند، آمادگی خود و سایر متولیان بقاع متبرکه و اماکن مذهبی را برای همکاری با مسئولان ذیربط اعلام کرد.

کد خبر 503726 برچسب‌ها حسن روحانی آستان قدس رضوی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حسن روحانی آستان قدس رضوی ستاد ملی مبارزه تولیت آستان مقدس آستان مقدس حضرت اماکن مذهبی رئیس جمهور اهل بیت ع ابن موسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۴۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده گفتگوی نتانیاهو و بایدن همزمان با یورش زمینی به رفح

به گزارش خبرگزاری مهر، یک مقام آمریکایی درباره عملیات رژیم صهیونیستی در رفح به وبگاه آکسیوس گفته است که ما معتقدیم که عملیات اسرائیل برای کنترل گذرگاه رفح از خط قرمز تعیین شده توسط بایدن عبور نکرده است.

آکسیوس به نقل از این مقام آمریکایی گزارش داده است که بایدن و نتانیاهو روز گذشته در جریان تماس خود درباره عملیات اسرائیل در گذرگاه رفح گفتگو کردند، اما بایدن در تماس خود با نتانیاهو به عملیات کنترل گذرگاه رفح توسط اسرائیل اعتراض نکرده است.

این در حالی است که براساس اظهارات این مقام آمریکایی، اسرائیل به صراحت اعلام کرده است که می‌خواهد گذرگاه رفح را برای تحت فشار قرار دادن السنوار (رهبر حماس در غزه) در مذاکرات تصرف کند.

در عین حال در این گزارش افزوده شده است که مقامات آمریکایی تاکید دارند که واشنگتن در حال بررسی تعلیق ارسال تسلیحات به اسرائیل یا محدود کردن استفاده از آن در صورت آغاز عملیات بزرگ نظامی اسرائیل در رفح است.

گزارش آکسیوس در حالی به پشت پرده گفتگوی تلفنی بایدن و نتانیاهو اشاره کرده که پیشتر وبگاه کاخ سفید تائید کرده بود که رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره رفح گفتگو کردند. در بیانیه صادره از سوی کاخ سفید در این خصوص آمده است: رئیس جمهور بایدن امروز با نخست وزیر نتانیاهو صحبت کرد. رئیس جمهور بایدن نخست وزیر را در مورد تلاش‌ها برای تضمین توافق اسیران، از جمله از طریق گفتگوهای جاری امروز در دوحه قطر مطلع کرد.

بیانیه مذکور بدون اشاره به جزئیات بیشتر اضافه کرد: رئیس جمهور موضع صریح خود در مورد رفح را تکرار کرد.

از طرف دیگر، حملات زمینی ارتش رژیم صهیونیستی علیه رفح با واکنش اتحادیه اروپا روبرو شده است. در این ارتباط، «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد: «عملیات زمینی در رفح پیامدهای انسانی فاجعه بار و غیرقابل قبول را تشدید خواهد کرد.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین خواستار برقراری آتش بس و آزادی بدون قید و شرط گروگان‌ها شد.

علاوه بر این، «مارتین گریفیتس»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه در واکنش به تحولات غزه و هجوم زمینی رژیم صهیونیستی به آنجا اعلام کرد: «دستور تخلیه اسرائیل در رفح و عملیات زمینی منجر به مرگ و آوارگی بیشتر خواهد شد.»

گریفیتس تاکید کرد که بستن گذرگاه رفح از ورود سوخت جلوگیری می‌کند و حرکت کمک‌ها و پرسنل را به داخل غزه و خارج از غزه محدود می‌کند.

این مقام سازمان ملل همچنین افزود که تیم‌های ما هنوز در رفح حضور دارند و در آنجا بیش از یک میلیون نفر از جمله ۶۰۰ هزار کودک هنوز زندگی می‌کنند.

از سوی دیگر، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز سه شنبه در واکنش به تجاوز اشغالگران قدس به مردم مظلوم رفح در سخنانی اعلام کرد: شکست تلاش‌های دیپلماتیک برای دستیابی به صلح در نوار غزه، آزادی اسیران و توقف تهاجم به رفح یک تراژدی خواهد بود.

دبیرکل سازمان ملل در این خصوص ادامه داد: ادامه عملیات نظامی (رژیم) اسرائیل در رفح باعث نگرانی است؛ تهاجم گسترده منجر به یک فاجعه انسانی خواهد شد.

آنتونیو گوترش در ادامه افزود: بسته شدن گذرگاه‌های رفح و کرم شالوم تأثیر مخربی بر وضعیت وخیم انسانی در نوار غزه دارد و این گذرگاه‌ها باید فوراً بازگشایی شود.

وی اضافه کرد: اسرائیل تشدید تنش‌ها را متوقف کند و در تلاش‌های دیپلماتیک برای دستیابی به آتش بس در نوار غزه مشارکت سازنده داشته باشد. من از فعالیت مجدد نظامی در رفح توسط نیروهای اسرائیل ناراحت و مضطرب هستم.

کد خبر 6099943

دیگر خبرها

  • برپایی ویژه‌ برنامه‌های «در مسیر بهشت» هم‌زمان با میلاد امام‌رضا(ع)
  • تلفیق اماکن ادبی در کنار نمایشگاه کتاب ظرفیت فعال‌سازی گردشگری ادبی را دارد
  • امتداد «زیارت» با تدارک ۳۸۰ برنامه / «با شما سربلندیم»؛ شعار محوری دهه کرامت ۱۴۰۳
  • امتداد «زیارت» با تدارک 380 برنامه در دهه کرامت / «با شما سربلندیم»؛ شعار محوری دهه کرامت 1403
  • اعزام ۸۰ نفر از خادمیاران و جوانان بهادران به مشهد مقدس
  • عکس/ گفتگوی زنده تلویزیونی رئیس جمهور با مردم
  • گفتگوی نتانیاهو و بایدن همزمان با یورش به رفح
  • پشت پرده گفتگوی نتانیاهو و بایدن همزمان با یورش زمینی به رفح
  • جشن مومنانه‌ همراه با پیوست علمی و فرهنگی در دهه کرامت
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان