Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- تولیت آستان قدس رضوی گفت: کمک به تولید علم و نظریه‌های نوین جزو رویکردهای مهم آستان قدس رضوی است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، تولیت آستان قدس رضوی با صدور حکمی عبدالحمید طالبی را به عنوان رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی منصوب کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی در حکم رئیس جدید سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس تأکید کرده است:

مهمترین مأموریت آستان قدس رضوی با استفاده از ظرفیت فرهنگی عظیمی که از آن برخوردار می‌باشد، هدایت مخاطبان به سوی کمال در پرتو معارف قرآنی، عترت و سیره نورانی حضرت رضاعلیه‌السلام با بهره‌گیری از تجارب جامعه نخبگان علمی و فرهنگی با هدف ترویج آموزه‌های گران سنگ و متعالی آن امام همام و مکتب اهل بیت‌علیهم‌السلام در فضای عمومی کشور و جهان اسلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این حکم آمده است: جناب‌عالی را که دارای سوابق ارزشمند علمی و اجرایی از نیروهای متعهد و انقلابی هستید به سمت رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی منصوب می نمایم.

تولیت آستان قدس در مناطق حاشیه شهر مشهد حضور یافتتولیت آستان قدس: وزارت میراث فرهنگی ‌به تسهیل تشرف آسان زائران به مشهد ‌کمک کنداز میلاد تا شهادت امام رضا کتاب بخوانید/ پویش مطالعاتی جدید انتشارات آستان قدس رضوی

امید است با ایجاد هم‌افزایی، هماهنگی و به‌کارگیری ظرفیت‌های فرهنگی علمی و پژوهشی مؤسسات و واحدهای تابعه آن سازمان و آستان قدس رضوی در جهت کمک به تولید علم و نظریه‌های نوین، ارتقاء اثربخشی و تأمین فرآیند زیارت و تثبیت رویکرد زائر محوری و گسترش کیفی خدمات و محصولات فرهنگی متناسب با نیاز مخاطبان و نیز بهره‌گیری از ظرفیت‌های بین‌المللی، در پیشبرد مأموریت‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی و تأثیرگذاری علمی و فرهنگی در فضای عمومی جهان اسلام اقدامات مؤثری به عمل آورید.

پیش از این حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن مهدوی مهر ریاست سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی را برعهده داشت که با حکم تولیت آستان قدس به عنوان عضو شورای علمی و فرهنگی منصوب شد.عبدالحمید طالبی دانش آموخته دانشگاه امام صادق(ع) و دانشگاه خوارزمی و عضو هیئت علمی دانشگاه بوده است.

انتهای پیام/281/p

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی تولیت آستان قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۲۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ناذران از راه دور و نزدیک در تأمین نیازهای حرم مطهر رضوی شریک‌اند
  • نظریه ولایت فقیه آیت‌الله لاری تفاوتی با نظر امام (ره) ندارد
  • امتداد «زیارت» با تدارک ۳۸۰ برنامه / «با شما سربلندیم»؛ شعار محوری دهه کرامت ۱۴۰۳
  • امتداد «زیارت» با تدارک 380 برنامه در دهه کرامت / «با شما سربلندیم»؛ شعار محوری دهه کرامت 1403
  • ضرورت تغییر رویکردهای محیط زیستی در مسیر توسعه دریامحور
  • جشن مومنانه‌ همراه با پیوست علمی و فرهنگی در دهه کرامت
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • کرمان، زیرسایه خورشید/ اجرای ۵۰۰ برنامه فرهنگی ویژه دهه کرامت در پایتخت مقاومت اسلامی
  • شهرسازی و رویکردهای جدید علمی
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود