Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی گفت:بنیاد پژوهش‌های اسلامی دارای ظرفیت‌های علمی و پژوهشی بسیار خوبی است که با بهره‌گیری از ظرفیت‌هایی که در انجمن‌های علمی حوزه علمیه وجود دارد می‌توانیم به نتایج مثبتی دست یابیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، به نقل از آستان نیوز، جمعی از مدیران انجمن‌های علمی حوزه‌های علمیه امروز ضمن حضور در سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی با عبدالحمید طالبی؛ رئیس این سازمان دیدار و گفت‌وگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه که با حضور رئیس، و جمعی از مدیران و معاونان سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی و مسئول دبیرخانه انجمن‌های علمی حوزه‌های علمیه و مدیران 11 انجمن علمی برگزار شد، طرفین به بررسی راه‌های تعامل و همکاری بیشتر این دو نهاد پرداختند.

عبدالحمید طالبی، رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی در حاشیه این دیدار اظهارداشت: یکی از مواردی که مقام معظم رهبری در حکم تولیت معزز آستان قدس رضوی تاکید داشتند ارتباط مجموعه آستان قدس رضوی با حوزه علمیه است.

وی افزود: حوزه علمیه مشهد یکی از حوزه‌های کهن، باستانی و اثرگذار در جامعه علمی و اجتماعی کشور است؛ اگر بخواهیم پویایی و هم افزایی بیشتری را بین این دو مجموعه ایجاد کنیم، باید ارتباط با حوزه علمیه قم توسعه و گسترش بیشتری یابد.

طالبی تصریح کرد: جلسه دیدار امروز نیز در همین راستا برگزار شد و از میان 20 انجمن علمی 11 انجمن در این جلسه حضور یافتند که در حوزه های مختلف از جمله اصول فقه و تاریخ فعالیت می‌کنند.

تولیت آستان قدس رضوی: شهید سلیمانی به‌عنوان الگوی نسل جوان برای مصونیت جامعه معرفی شودتولیت آستان قدس رضوی: مهمترین رسالت صالحین بسیج هدایت جامعه اسلامی است‌روایت تسنیم از دیدار تولیت آستان قدس رضوی با آسیب‌پذیرترین شهروندان مشهدی‌ / هدیه‌ای از جانب امام رئوف

به گفته وی، سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی با داشتن دو دانشگاه علوم اسلامی رضوی و دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) و همچنین بنیاد پژوهش‌های اسلامی دارای ظرفیت‌های علمی و پژوهشی بسیار خوبی است که با بهره‌گیری از ظرفیت‌هایی که در انجمن‌های علمی حوزه علمیه وجود دارد می‌توانیم به نتایج مثبتی دست یابیم.

 رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی عنوان کرد: امتیاز انجمن‌های علمی این است که می‌توانند خارج از وابستگی‌های اداری و سازمانی بسیار پویا و چابک وارد میدان عمل شوند و نتیجه بگیرند؛ امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی هر دو نهاد در مشهد و در سراسر کشور اتفاقات خوبی رقم بخورد.

مسئول دبیرخانه انجمن‌های علمی حوزه‌های علمیه نیز در حاشیه این مراسم با اشاره به وسعت ظرفیت‌های علمی و پژوهشی آستان قدس رضوی گفت: خوشبختانه آستان قدس رضوی به لحاظ منابع انسانی و همچنین سخت افزار و نرم افزار از ظرفیت‌های بسیار وسیعی برخوردار است.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالرسول هاجری ادامه داد: می‌توانیم با بهره‌مندی از ظرفیت‌های مجموعه آستان قدس رضوی و حوزه علیه قم به یک هم‌افزایی، جامعیت و غنا برسیم و بر اساس تجاربی که از همکارهای این دو مجموعه در گذشته کسب شده است  می توانیم دقیق‌، روشمند و نظام مندتر از گذشته عمل کنیم.

انتهای پیام/281/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس انجمن های علمی حوزه های علمیه ظرفیت های علمی و پژوهشی آستان قدس رضوی حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۴۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تکریم و معارفه رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه که در واحد قم برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی را پایگاهی از حوزه علمیه می‌دانیم، بنابراین هر فعالیت دینی، علمی، فکری و فرهنگی حوزه علمیه و خدمت به جوانان، نوجوانان و انقلاب اسلامی مورد استقبال دانشگاه آزاد اسلامی است و آماده همکاری با مجموعه حوزه‌های علمیه هستیم.

فعالیت دبیرستان معارف اسلامی در سطح دانشگاه آزاد

وی با بیان اینکه تعداد ۱۰ دبیرستان معارف اسلامی در سطح دانشگاه آزاد اسلامی در حال فعالیت هستند، افزود: در حال تربیت نیرو هستیم و در قالب مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری برای دانشکده‌های الهیات و حقوق دانشگاه آزاد اسلامی برنامه داریم، به‌طوری که دانش‌آموختگان دبیرستان معارف اسلامی با عنوان مدارس سعادت می‌توانند با دیپلم معارف اسلامی برای تحصیلات دانشگاهی وارد دانشگاه آزاد اسلامی شوند.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با آغوش باز از استادان و معلمانی که تربیت یافته حوزه علمیه هستند و آمادگی دارند که در دبیرستان‌های سعادت همکاری داشته باشند استقبال می‌کنیم و آنچه که برای ما مهم بوده، کادری است که بتواند دبیرستان‌های سعادت دانشگاه آزاد اسلامی را اداره کند.

فعالیت مدارس سعادت با نظارت یک عالم ربانی

سروری مجد با بیان اینکه دبیرستان‌های سعادت از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی استفاده خواهند کرد، تبیین کرد: دبیرستان سعادت هر استان باید تحت نظارت یک عالم ربانی اداره شود، بنابراین معتقدیم نظارت و رسیدگی آن عالم ربانی استان می‌توانند در آگاهی‌بخشی فرزندان این مرز و بوم با معارف اسلامی کمک‌کننده باشد.

۴۵ واحد دانشگاهی اصلی عهده‌دار اجرای جشنواره امامت و مهدویت

وی با اشاره به اینکه جشنواره‌های امامت و مهدویت امسال برای چهارمین سال در حال برگزاری است، ادامه داد: همه‌ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان برنامه‌های متعددی در واحد‌های دانشگاهی سراسر کشور برگزار می‌شود که ۴۵ واحد دانشگاهی اصلی عهده‌دار اجرای جشنواره امامت و مهدویت هستند.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۵۳ هزار اثر در سامانه جشنواره امامت و مهدویت به ثبت رسید، افزود: امیدواریم سال ۱۴۰۳ تعداد آثار ثبت شده در سامانه به ۱۵۰ هزار اثر در حوزه امامت و مهدویت برسد و قصد داریم هرچه می‌توانیم جشنواره امامت و مهدویت را در بدنه دانشگاه آزاد اسلامی وارد کنیم تا مبنای تفکر این دانشگاه مهدوی باشد.

سروری مجد با بیان اینکه طی سه سال گذشته تعداد ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در سطح واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور که تلفیقی از اهل سنت هستند تأسیس شده است، افزود: اهتمام به تقریب مذاهب در قشر نخبگانی دانشگاه آزاد اسلامی بسیار ضروری است بر همین اساس دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند پایگاهی برای موضوع تقریب مذاهب باشد.

فعالیت دانشگاه آزاد در راستای اهداف امامین انقلاب اسلامی

وی با اشاره به تفاهم‌نامه حوزه و دانشگاه آزاد افزود: امیدواریم یک پیوند دائمی در عرصه فرهنگی و علمی بین دانشگاه آزاد اسلامی و حوزه علمیه برقرار شود تا بتوانیم در راستای اهداف امامین انقلاب اسلامی گام برداریم.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی متذکر شد: دانشگاه آزاد اسلامی که مولود انقلاب اسلامی است با بودجه مردمی ایجاد شده، بنابراین معتقدیم آنچه را از مردم در اختیار ماست باید در خدمت مردم قرار دهیم.

به گزارش آنا؛ در این مراسم در حکمی از سوی آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه و دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با حفظ سمت به‌عنوان رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی معرفی و از تلاش‌های حجت‌الاسلام احمد مرادخانی با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقطع سطح ۴ در حوزه علمیه خواهران اردبیل اجرا می‌شود
  • فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است
  • جشن مومنانه‌ همراه با پیوست علمی و فرهنگی در دهه کرامت
  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»