Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: امنیت غذایی، حوزه معادن و جلوگیری از خام‌فروشی از جمله اولویت‌های نخست کشور در بخش شرکت‌های دانش‌بنیان و معاونت علمی ریاست جمهوری است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، سورنا ستاری ظهر امروز در حاشیه دومین نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب امسال را به نام تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری کردند و همه باید تلاش کنیم به توقعات رهبر معظم انقلاب پاسخ دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تجهیزات پزشکی، هوش مصنوعی، بیوتکنولوژی و فناوری اطلاعات و ارتباطات از دیگر مواردی است که در حوزه شرکت‌های دانش بنیان در اولویت قرار دارد.

ستاری: باید با اقتصاد نفتی و درآمدزایی سنتی بجنگیمستاری: قانون «جهش تولید دانش بنیان» برای رفع تمامی موانع راهکار داردمعاون علمی رئیس جمهور: توسعه ‌زیرساخت پارک علم و فناوری ‌خوزستان اهمیت ویژه‌ای دارد

ستاری با بیان این مطلب که آستان قدس رضوی در حوزه امنیت غذایی سابقه طولانی دارد و در حوزه فناوری هم خوب کار می‌کند گفت:ظرفیت خراسان رضوی در حوزه دانش بنیان بسیار بالا است و فرهنگ کارآفرینی این استان به بلوغ خاصی رسیده است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: امنیت غذایی، حوزه معادن و جلوگیری از خام‌فروشی از جمله اولویت‌های نخست کشور در بخش شرکت‌های دانش‌بنیان و معاونت علمی ریاست جمهوری است.

گفتنی است امروز بین معاونت علمی و فناوری ییس جمهور و آستان قدس رضوی، تفاهم‌نامه همکاری برای سرعت بخشیدن به فعالیت‌های دانش بنیان به امضا رسید.

دومین نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی در محل شرکت صنایع پیشرفته رضوی با حضور 40 شرکت دانش بنیان برگزار شد.

انتهای پیام/281/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان آستان قدس رضوی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۰۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،حجت الاسلام سید مهدی خاموشی رئيس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از نمایشگاه اینوتکس بازدید کرد.

وی در حاشیه بازدید خود از این نمایشگاه گفت: اصولا علم و دانش در هر کشوری مولفه قدرت آن کشور است و عزت ملی و اقتدارملی را بالا می‌برد همانطور که در گام دوم به آن توصیه شده است.

وی به تاثیر برپایی هر ساله نمایشگاه اینوتکس بر تقویت علمی جوانان و نقش آن در گسترش تولیدات داخلی اشاره داشت و افزود: ما نمونه این توجه بر علم و نوآوری در کشور را در وعده صادق که ترکیب چندعلم و تخصص کشور بود دیدیم و این بر اقتدار کشور ما در جهان افزود.

خاموشی تصریح کرد: فناوری منزلت می‌آورد و موجب عدم ارزبری از کشور و ارزآوری به داخل می‌شود. تکیه کشور نباید بر نفت خام باشد و تولید محصولات توسط پژوهشگران چندین برابر می‌تواند ارزآوری داشته باشد.

وی با اشاره به نمایشگاه امسال و آخرین دستاورد‌های به‌نمایش گذاشته شده گفت: من به پژوهشگران کشورمان تبریک می‌گویم و خوشحالم دانشگاه‌هایمان توانسته‌اند در سطحی گسترده به تولید بپردازند و دولت وظیفه حمایت از آنها را دارد و این مهم به تثبیت اقتدار کشور و فخر ملی ما کمک می‌کند.

وی ادامه داد:  برپایی نمایشگاه اینوتکس به افزایش فخر ملی کمک می‌کند و جایگاه ایران در جهان خیلی بهتر خواهد شد.شرکت‌ها در تمام ملیت‌ها می‌آیند تا در این نمایشگاه غرفه بگیرند و به تبادل دانش بپردازند و صد‌ها جلسه و کنفرانس علمی برپا می‌شود و این به رشد بازار ما کمک می‌کند.

وی ادامه داد: رئیس جمهور چند سال پیش مطرح کرد ما با دیپلماسی دانش‌بنیان بحث می‌کنیم و این بدان معناست که قدرت سیاسی و اقتدار در دانش نوین است و قدرت نمایی ما در عرصه دانش بنیان مسلط‌ترین نوع دیپلماسی است.

وی به نقش پارک فناوری پردیس در این انسجام و وحدت نخبگان و دانش پژوهان اشاره کرد و اظهارداشت: تاریخچه پارک پردیس نشان می‌دهد که این رویداد سال به سال رو به رشد است.

وی در خصوص استفاده این نهاد از فناوری‌های تولید کشور گفت: سازمان اوقاف خودش را موظف می‌کند در مولدسازی‌ها دنبال دانش‌بنیان‌ها برود و ما می‌توانیم در سهام دانش‌بنیان‌ها مشارکت کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد